TERVETULOA HAUENKALASTAJAN PARATIISIIN

Oletko kokenut hauenkalastaja, jolla on pitkä lista suuria saaliita, mutta haluat kalastaa haukea aiemmin kokemattomissa olosuhteissa? Vai kenties innokas harrastaja, jonka jättihauki on vielä pyytämättä?

Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä Lappi on hauenkalastajan paratiisi! Pohjoisesta on pitkään puuttunut ammattitaitoista opastusta hauenpyyntiin, mutta ei puutu enää: vuonna 2020 Naamisuvanto Fishing Resort aloitti yhteistyön haukeen erikoistuneen Midnight Sun Fishing Adventuresin kanssa.

Miksi juuri Lappiin pyytämään haukea?

Lappi on Euroopan kärkipaikkoja hauenkalastukseen. Vaikka kesä on lyhyt ja talvi pitkä, hauet kasvavat suuriksi pohjoisessa. Viemme sinut paikoille, joista yli 110 senttisiä haukia saadaan säännöllisesti, ja mahdollisuuksia on myös yli 120 senttisiin jätteihin.

Hauenkalastus Lapissa ei ole kuitenkaan vain ennätysten rikkomista – se on ainutlaatuinen kalastuskokemus mitä mahtavimmissa olosuhteissa. Keskiyön auringon säteissä kimalteleva vedenpinta ja ympäröivät erämaamaisemat saavat muun maailman kiireet unohtumaan. Kyseessä on kokonaisvaltainen luontokokemus.

Yhteistyössä Midnight Sun Fishing Adventuresin kanssa

Mika Laaksonen on asiantunteva haukikalastusopas ja mies Midnight Sun Fishing Adventuresin takana. Mika on kalastanut aktiivisesti yli 20 vuotta, enimmäkseen haukea, ahventa ja kuhaa virvelillä tai taimenta ja harjusta perholla. Toki hänellä on laajaa kokemusta myös onkimisesta, uistelusta, pilkkimisestä ja niin edelleen. Mikan ennätyshauki on 125 cm / 12,6 kg, ja koukkuun on tarttunut useita +10 kg / +110 cm haukia. Tähän mennessä 18 asiakasta on Mikan opastamana napannut ennätyshaukensa, ja kaksi niistä painoi yli 12 kiloa.

Mikan opastuksessa kalastat vuoden 2020 mallin VBoats Fishpro 50:sta, joka on jenkkityylinen kalastusvene maireilla herkuilla: veneessä on Mercuryn sadan hevosvoiman moottori, Minnkota Ulterra sähkömoottori ja Garmin Echomap -karttaplotterit ja -kaikuluotaimet (sisältäen SideVü- ja LiveScope-teknologiat). Meiltä löytyy yli 20 vapaa ja kelaa sekä yli 30 kiloa vieheitä käyttöösi, unohtamatta kaikkea muuta oleellista välineistöä.

KATSO MYÖS NÄMÄ

Lohenkalastus

Mahtava vapaana virtaava Tornionjoki on kuuluisa isoista lohistaan.

Taimenenkalastus

Kalasta taimenta luonnonrauhassa yksityisellä erämaajärvellä.

ISO JOKI, ISO KALA, YKSI SUURI PERHE

KALASTA AMMATTILAISTEN OPASTUKSESSA

MAKOISAT UNET KALASTUKSEN JÄLKEEN