JÄRVITAIMENEN KALASTUS ERÄMAAJÄRVELLÄ

Upeaa taimenen kalastusta erämaajärvellä! Lähde kalastamaan paikallisten oppaiden kanssa ja koe ison ja villin taimenen voima keskellä koskematonta järvimaisemaa. Pääset uistelemaan, perhokalastamaan tai heittämään vieheellä yksityisellä vesialueella – paikalla ei ole muita kuin sinä ja ryhmäsi jäsenet.

Kaksi tapaa kalastaa taimenta

Voit uistella tai kalastaa vieheellä huippuvarustellusta kumiveneestämme tai heittää perhoa kelluntarenkaasta. Kesällä taimenen pyytäminen on antoisaa puuhaa pintaperholla, kun osut paikalle päivänkorentojen kuoriutumisaikaan. Mikäli kuoriutuminen ei ole meneillään, muikkua tai pikkusiikaa jäljittelevät streamerit ovat hyvä valinta. Uistellessa luonnollisen väriset vaaput ja lusikat toimivat erinomaisesti.

Erämaajärvi

Erämaajärvi on yksityinen kalastusjärvi keskellä koskematonta luontoa. Vesi on kristallinkirkasta ja maisemat todella kauniit vaaroineen ja hiekkarantoineen. Silti parasta järvellä on kuitenkin kalastus! Loistavan taimenkannan ansiosta mahdollisuudet yli 70-senttiseen saaliiseen ovat erittäin hyvät. Järvessä on myös kookasta siikaa, ahventa ja haukea.

Erämaajärvemme on Metsähallituksen omistama ja kalastus on sallittua vain paikallisten oppaiden johdolla – voimme siis taata yksityisen kalastuskokemuksen! Järven tuntumaan pääsee Naamisuvannolta puolessa tunnissa autolla, ja perille rantaan kävelee kymmenisen minuuttia. Kalastus toimii pääasiassa pyydä ja päästä -periaatteella kalakantojen suojelemiseksi. Kaikki luonnonvaraiset taimenet (kalat, joilla on rasvaevä) täytyy vapauttaa saman tien. Ainoastaan yksi väkäsetön koukku uistinta kohden on sallittu erämaajärvellä.

KATSO MYÖS NÄMÄ

Lohenkalastus

Mahtava vapaana virtaava Tornionjoki on kuuluisa isoista lohistaan.

Hauenkalastus

Hauenkalastajan paratiisi – ammattilaisen opastuksella.

ISO JOKI, ISO KALA, YKSI SUURI PERHE

KALASTA AMMATTILAISTEN OPASTUKSESSA

MAKOISAT UNET KALASTUKSEN JÄLKEEN